Kerhot

 

4H:n ja Limingan kunnan yhteiset kerhot

 

Toimintakausi

Kerhojen toimintakausi on 9.9.2019- 24.4.2020. Kerhot ovat tauolla 9.12.-7.1. sekä syys- ja talvilomaviikoilla (viikot 43 ja 10).

Maksut

Kokkikerhoissa materiaalimaksu on 35€ kerhokausi. Mikäli olet jäsen, jäsenyytesi kattaa materiaalimaksun. Muut kerhot ovat ilmaisia. 

Vakuutus

Limingan 4H-yhdistyksen jäsenet ovat vakuutettuja (tapaturmavakuutus) kerhoissa sekä välittömillä matkoilla kerhon ja kodin välillä. Lisäksi vakuutus kattaa muutkin 4H:n järjestämät tapahtumat. Muut kerholaiset vakuttaa Limingan kunta.

Ilmottautuminen

Kerhoon tulee ilmottautua etukäteen!

Klikkaa kerhokalenteria kerhon kohdalta, niin pääset ilmottautumislomakkeelle. Muistathan myös ilmoittaa, mikäli lopetat kerhon.

Syksyllä tehty ilmoittautuminen on voimassa kevätkaudellakin. Kerhot siis kokoontuvat koko lukuvuoden samoilla ryhmillä, mutta uusia kerholaisiakin otetaan mukaan niihin kerhoihin, joissa on tilaa.

Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä (max 15 lasta / ryhmä). Lisätietoihin tulee laittaa mahdolliset ruoka-aineallergiat tai erikoisruokavaliot.

Limingan 4H-yhdistys vastaa kerhoilmoittautumisten vastaanotosta, paikkavarauksista, laskuttamisista sekä kerhonohjaajien palkkioasioista. Jokaisella kerholla on oma vastuuohjaaja, joka hoitaa kerhotarvikkeiden toimittamisista sekä mahdollisista ongelmista kerhossa.

Kerhot kokoontuvat Liminganlahden yläkoululla, Limingan liikuntahallilla, Ojanperänkoulun liikuntasalissa, Limingan jäähallilla, Tupoksen alakoulun liikuntasalissa sekä Tupoksen yläkoululla.


Kerhojen vastuuohjaaja

Heli Purola

Limingan 4H-yhdistys

  p. 0400 803837

  liminka(at)4h.fi

 

 

Kerhojen kuvaukset

 

Liikuntakerho

Liikuntakerhoissa pidetään hauskaa eri liikuntamuotojen parissa; pelejä, leikkejä sekä uusien taitojen opettelua. Akrobatiakerhoissa taas opetellaan akrobatiataitoja - nostoja, kärrynpyöriä, venyvyyttä ja notkeutta. Mukaan tarvitset vain liikuntaan sopivat vaattet sekä juomapullon. 

 

Luistelukerho

Luistelukerholaisen tulee osata luistella. Kerhossa leikitään sekä harjoitellaan luistimilla erilaisia taitoja. Huom. omat varusteet mukaan!

 

Jääkerho

Jääkerhossa pelaillaan leikkimielisesti ja tehdään erilaisia harjoituksia. Kerhossa ei saa taklata eikä pelata kovaa. Omat jääkiekkovarusteet mukaan!

 

Kokkikerho

Kokkikerhoissa kokataan yhdessä ja opitaan uutta ruuan laittamisesta. Välillä herkutellaan leivonnaisilla ja toisinaan tehdään oikeaa ruokaa alusta pitäen itse. Välipalakerhoissa taas tehdään helpompia, alakouluikäisille sopivia kokkauksia.

 

Puuhakerho

Puuhakerhoissa pelataan, leikitään, askarrellaan ja päästetään luovuus valloilleen! Puuhakerhoissa voidaan myös ulkoilla, kerhokertojen sisältöön voi jokainen kerholainen vaikuttaa.

 

Kepparikerho

Kepparikerhossa tehdään erilaisia keppareihin liittyviä askarteluja, liikkumista ja harjoituksia. Mukaan voit halutessasi ottaa oman kepparisi sekä liikuntaan sopivat vaatteet.

 

Kerholaiset saavat itse vaikuttaa kerhojen sisältöön esittämällä toiveita ohjaajille.

Kerhoissa pääset tekemään TOP-tehtäviä (TOP= tekemällä oppii parhaiten). Kiinnostavia tehtäviä voi tehdä myös itsenäisesti kotona.

PDF-tiedostoTietosuojaseloste Limingan 4H-yhdistyksen toimintaan osallistuvat henkilöt.pdf (232 kB)
Limingan 4H-yhdistyksen toimintaan osallistuvien asiakastietojen käsittelyä koskeva seloste