Kerhot

Limingan 4H-kerhokausi on avattu!

Kerhokalenteria on päivitetty 13.10.2021

4H:n ja Limingan kunnan yhteiset kerhot 2021-2022


Toimintakausi

Kerhojen toimintakausi on 13.9.2021- 30.4.2022. Kerhot ovat tauolla 3.12.2021-9.1.2022 sekä syys- ja talvilomaviikoilla (viikot 43 ja 10).

Maksut

Kokkikerhoissa materiaalimaksu on 35€ /kerhokausi. Heppakerho maksaa 20€ /kerhokausi sisältäen ratsastusmaksut (2kpl). Muut kerhot ovat ilmaisia. Laskuun tulee 3€ laskutuslisä.

Vakuutus

Limingan 4H-yhdistyksen jäsenet ovat vakuutettuja (tapaturmavakuutus) kerhoissa sekä välittömillä matkoilla kerhon ja kodin välillä. Lisäksi vakuutus kattaa muutkin 4H:n järjestämät tapahtumat. Muut kerholaiset vakuuttaa Limingan kunta.

Ilmottautuminen

Kerhoon tulee ilmottautua etukäteen!

Klikkaa kerhokalenteria kerhon kohdalta, niin pääset ilmottautumislomakkeelle. Muistathan myös ilmoittaa, mikäli lopetat kerhon, niin voimme varasijalta ottaa uuden kerholaisen tilalle. 

Syksyllä tehty ilmoittautuminen on voimassa kevätkaudellakin. Kerhot siis kokoontuvat koko lukuvuoden samoilla ryhmillä, mutta uusia kerholaisiakin otetaan mukaan niihin kerhoihin, joissa on tilaa.

Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä (max 12 lasta / ryhmä). Lisätietoihin tulee laittaa mahdolliset ruoka-aineallergiat. erityistarpeet jne.

Limingan 4H-yhdistys vastaa kerhoilmoittautumisten vastaanotosta, paikkavarauksista, laskuttamisista sekä kerhonohjaajien palkkioasioista. Jokaisella kerholla on oma vastuuohjaaja, joka vastaa kerhotarvikkeiden toimittamisista sekä mahdollisista ongelmista kerhossa.

Kerhot kokoontuvat Liminganlahden koululla, Limingan liikuntahallilla, Limingan Krankka-areenalla, Ojanperän koululla, Limingan jäähallilla ja Tupoksen yläkoululla. 


Kerhojen vastuuohjaajat

Anitta Heikkinen, toiminnanjohtaja, p. 0400 803837  

Miia Sirviö, toiminnanohjaaja, p. 044 243 6089


Kerhojen kuvaukset

Alla on lyhyesti kuvattu kaikki 4H-kerhomme. Syksyn aluksi kerholaiset suunnittelevat kauden toimintaa yhdessä ohjaajien kanssa. Kerholaiset voivat esittää toiveita toimintaan liittyen ohjaajille pitkin kerhokautta.


Liikuntakerho

Liikuntakerhoissa pidetään hauskaa eri liikuntamuotojen parissa; pelejä, leikkejä sekä uusien taitojen opettelua ja lajikokeiluja.

Akrobatiakerho

Akrobatiakerhoissa opetellaan akrobatiataitoja - nostoja, kärrynpyöriä, venyvyyttä ja notkeutta. Mukaan tarvitset vain liikuntaan sopivat vaattet sekä juomapullon. 

Ulkoilu palloilukerho

Kerhossa tutustutaan monipuolisesti erilaisiin ulkopeleihin. Kerho kokoontuu ulkona. Ensimmäinen kerta on Liminganlahden yläkoulun pihalla. 

Kokkikerho

Tällä kaudella kokkikerhot on jaettu välipalakerhoihin ja Safkasankareihin (5-6 lk). Välipalakerhoissa tehdään helpompia, 1-4.-luokkalaisille sopivia kokkauksia. Safkasankarit on tarkoitettu 5.-6.-luokkalaisille. Safkasankarit -kerhoissa voidaan käsitellä monia erilaisia teemoja ja kerhojen huipennuksena perustetaan oma pop up -kahvila. 

Puuhakerho

Puuhakerhoissa pelataan, leikitään, askarrellaan ja päästetään luovuus valloilleen! Puuhakerhoissa myös ulkoillaan ja liikutaan.

Kuvaamataidon-kerho

Kuvaamataidon-kerhossa kokeillaan erilaisia maalaus- ja piirrustustekniikoita mm. lyijykynä-, hiili sekä maalataan vesiväreillä. Muotoillaan mm savesta, paperimassasta. 

Kädentaitajat tuunaavat-kerho

Kädentaitajat tuunaavat kerhossa harjoittelemme tekemään vanhasta uutta ja käyttämään kierrätysmateriaaleja.  

Kepparikerho (liikunta)

Liikunnallisessa kepparikerhossa mukana on oltava oma keppari. Kerhossa puuhastellaan monipuolisesti keppareiden parissa painotten kuitenkin liikuntaa. 

Heppakerho

Heppakerhossa liikutaan monipuolisesti ja askarrellaan hevosiin ja ratsastukseen liittyvien aiheiden parissa. Kerholaiset käyvät ratsastamassa kaksi kertaa kerhokauden aikana.

Ulkopuuhakerho

Ulkopuuhakerhossa pääsee pelailemaan, leikkimään yhdessä kerholaisten kanssa. Kerho toimii pääsääntöisesti ulkona, huonon kelin sattuessa pääsee kerho sisätiloihin.

Musiikkikerho

Musiikkikerhossa pääsee kokeilemaan erilaisia soittimien soittamista, laulamista, tutustumista eri musiikkilajeihin.

Metsäsalapoliisit-kerho

Metsäsalapoliisit kerhossa liikumme, leikimme, tutustutaan luontoon, teemme yhdessä turvallisesti pieniä metsäretkiä. Kerho toimii pääsääntöisesti ulkona, huonon kelin sattuessa pääsee kerho sisätiloihin.


Kerhoissa pääset tekemään TOP-tehtäviä (TOP= tekemällä oppii parhaiten). Kiinnostavia tehtäviä voi tehdä myös itsenäisesti kotona.


4H-KERHOTOIMINTAA TUKEVAT 

ALUEHALLINTOVIRASTO JA LIMINGAN KUNTA.