Lasten maaseutunäyttely 2022

Limingan ja Lumijoen 4H-yhdistykset järjestävät Lasten maaseutunäyttelyn Limingassa 13.8.2022 klo 10:00-15:00 osoitteessa Pappilantie 2 . Yhtäaikaa samalla pellolla pidetään myös Niittypäivät sekä museoalueella Suur-Limingan Markkinat ja taidekoululla avoimet ovet.

Tapahtuma on kaiken ikäisille sopiva maksuton tapahtuma, jonka tarkoituksena on tuoda maaseudun moninaisuus tiedon ja tekemisen muodossa kaikkien ulottuville. Paikanpäällä tulee olemaan eläimiä, työkoneita, toimintarasteja sekä yhteistyökumppaneiden esittely- ja toimintapisteitä.  Tapahtumassa on kepparikisat, joihin pyydetään ennakkoilmoittautumista. Koko ohjelman näet tästä.

Huomioithan, että tapahtuma-aikaan alueelle ei voi tuoda lemmikkieläimiä. Opaskoirat ovat tervetulleita omissa työtehtävissään. 

Tapahtuman järjestämiseen on saatu Leader-hankerahoitusta ja ensi vuoden tapahtuma järjestetään Lumijoella. 

Tänä vuonna mukaan saadaan seuraavia eläimiä: lampaita, alpakoita, tamma ja varsa, poni, kanoja, marsuja, kaneja sekä mehiläisiä. Lisäksi tulee useita näytteilleasettajaa. Heillä kaikilla on eri teema liittyen maaseutuun. Myös muutama traktori on löytänyt tiensä tapahtumapaikalle! 

Paikanpäällä on lapsille ongintapiste.  1€ hintaisia "matoja" myydään 4H-pisteellä. Samasta paikasta voit ostaa arpoja 1€/kpl.  Maksaa voi käteisellä tai maksukortilla.

Muista ottaa mukaan jokin reppu tai kassi, jossa voit kuljettaa tekemäsi askartelut ja muut tapahtumassa saadut tavarat, sekä onginta ja arpapalkinnot :)

Tervetuloa mukaan koko perheellä!