Työpalvelu

Tarvitsetko apua kodinaskareissa? 4H:n reippaat ja koulutetut nuoret auttavat siivoamisessa, ruuanlaitossa tai puutarhatöissä. Tai tarvitsetko seuraa tai asiointiapua? Apua voivat tilata niin yksityishenkilöt, taloyhtiöt kuin yhteisötkin.Huomioithan, että voit tehdä kotitalousvähennyksen verotuksessa.

Hinnat 1.2.2018 alkaen

Eläkeläiset    17€/h   (sis. alv 24%)  

Muut              19€/h   (sis. alv 24%)

 

"Käytä 4H-nuoria apunasi. Säästät omaa aikaasi ja tarjoat nuorille työmahdollisuuksia ja kokemuksia!"

Työpalvelun tilaaminen


Työpalvelutilaukset ja tiedustelut numeroon  p. 0400 803837.

Huomaathan tehdä työpalvelutilauksen noin viikkoa ennen tarvetta!

Nyt voit jättää työpalvelutilauksesi myös oheisella lomakkeella.

*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

TÖIHIN 4H-TYÖPALVELUUN

Haluatko auttaa toisia ihmisiä? Pidätkö kodinhoitoon liittyvistä käytännön töistä? Kiinnostaako sinua mahdollisesti tulevaisuus hoitoalalla? Haluatko ansaita omaa rahaa?

Jos vastasit kyllä edes johonkin edellä esitetyistä kysymyksistä, voi 4H-työpalvelu olla toimintamuoto sinua varten. Koulutuksen käytyäsi voit toimia 4H-yhdistyksen kautta erilaisissa työpalvelutehtävissä ja ansaita omaa rahaa. Samalla saat arvokasta kokemusta käytännön asikaspalvelutehtävistä. Opit tuntemaan eri sukupolven ihmisiä ja ymmärtämään heidän tapaansa ajatella.

Työpalvelukoulutuksen tavoitteena on antaa valmiudet toimia ihmisten apuna erilaisissa pienissä käytännön askareissa - myös kuuntelijana ja auttajana. Kurssi koostuu teoriatiedosta, käytännön harjoittelusta sekä TOP-tehtävistä, jotka suorittamalla osoitat käytännössä hallitsevasi tarvittavat taidot. Kurssin aikana opitaan toimimaan eri ikäisten asiakkaiden kanssa, tutustutaan asiakaspalvelun perusteisiin, opitaan ruoanvalmistukseen ja kodinhoitoon liittyviä asioita.

Tervetuloa koulutukseen! Kysy seuraavan koulutuksen ajankohtaa ja ilmoittaudu mukaan!

Limingan 4H-yhdistys / Heli Hietala
Limingan 4H-yhdistys / Heli Hietala