Jäseneksi

Tue paikallista nuorisotyötä liittymällä Limingan 4H-yhdistyksen jäseneksi!

Jäsenmaksu on 40 € / henkilö tai 85 € / perhe. Perhejäsenmaksulla voivat jäseneksi liittyä kaikki samaan ruokakuntaan kuuluvat aikuiset ja nuoret kuudesta ikävuodesta lähtien.  Vuoden 2020 alusta on otettu käyttöön rullaava jäsenkausi eli kausi määräytyy liittymispäivän mukaan ja on siitä vuoden eteenpäin voimassa. Oman jäsenmaksun voimassaoloajan pääset katsomaan oma.4h.fi.


Jäseneksi pääset liittymään tästä linkistä.

Muokkaa jäsentietojasi klikkaamalla tästä 

Voit muokata omia tietojasi nettiosoitteessa oma.4h.fi. Perheen huoltajana pääset tarkastamaan ja muokkaamaan kaikkien perheenjäsenten tietoja oma.4h.fi:ssä. Mikäli haluat irtisanoa jäsenyyden kirjaudu oma.4h.fi ja päätä jäsenyytesi siellä.


Lue lisää 4H-jäsenyydestä 4H-liiton sivuilta.


Kannatusjäsenyys

Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä myös kannatusmielessä. Kannatusjäseneksi voi ryhtyä kuka tahansa; yritys, yhdistys, järjestö tai yksityishenkilö. Kannatusjäsenmaksun voi suorittaa yhdistyksen tilille FI59 5233 0840 0004 73, viitteeksi kannatusjäsenmaksu ja nimi. Kannatusjäsenyys ei sido mihinkään ja maksu on kertaluonteinen. Kannatusjäsenmaksu tukee yhdistyksen toimintaa, mutta ei kasvata yhdistyksen jäsenmäärää. Kannatusjäsenmaksun suuruuden jokainen voi päättää ihan itse.


Paikalliset jäsenedut

Voisiko yrityksesi tarjota Limingan 4H-yhdistyksen jäsenille etuja? Mukana jäsenetuja tarjoamassa Parturi-kampaamo Maaretti. Haluaako yrityksesi tukea 4H-yhdistystä jäsenedun muodossa? Ota yhteyttä liminka@4h.fi tai soita 0400 803 837.


 

 

Liittymällä 4H-yhdistyksen jäseneksi Tuet paikallista nuorisotyötä saat mahdollisuuden osallistua vain jäsenille tarkoitettuihin tapahtumiin Osallistut edullisemmin 4H-kursseille, leireille ym. Saat käyttöösi Valtakunnalliset jäsenedut Saat 4H-tapahtumissa voimassa olevan tapaturmavakuutuksen (nuorisojäsenille)
Limingan 4H-yhdistyksen jäsenille normaalihintaiset tuotteet -20% alennuksella Parteri-kampaamo Maaretista.