Töitä

Maksutun kesäduunari-info

Ohje kesätyöntekijöille

 

Kunnan kesätöihin tulevat

Jos et ole ollut kesätyöinfossa, niin sovi Helin (p. 0400 803837) kanssa milloin voit käydä kirjastolla tekemässä työsopimuksen!

Tuntilista ja verokortti

  • Täydennä tuntilistaa koko kesätyöjakson ajan: merkitse siihen kaikki tekemäsi työtunnit ja mahdolliset sairauspäivät (sairaslomatodistus liitteeksi).
  • Lopuksi pyydä tuntilistaan esimiehesi kuittaus ja palauta se 4H:n toimistoon- tarkista että kirjoitat tuntilistaan myös tilinumerosi!
  • Huomioi, että tuntilistaasi pyytämäsi palaute siirtyy työtodistukseen, jos se on positiivista.
  • Jos et toimittanut verokorttia kesätyöinfossa, toimita se ennen palkanmaksua 4H-toimistolle!
  • Palkkaa ei voida maksaa ilman verokorttia, tuntilistaa tai tilinumeroa! Palkanmaksupäivät ovat 30.6., 15.7., 31.7., 15.8., 31.8. TUNTILISTAT ja muut palkanmaksuun liittyvät tiedot pitää olla 4H-toimistolla 8 PÄIVÄÄ ennen palkanmaksupäivää.
  • Sairastumisesta työaikana tai työtapaturmasta on viipymättä ilmoitettava omalle esimiehelle. Sairaslomalta saa 50% palkasta, jos työkyvyttömyydestä on lääkärin tai sairaanhoitajan todistus. Liitä todistus tuntilistaan!

Muut tärkeät paperit

  • Palkkalaskelma tulee s-postilla työsopimuksessa olevaan sähköpostiosoitteeseen, kun olet toimittanut kaikki tarpeelliset tiedot 4H-toimistolle.
  • Työtodistus ja verokortti postitetaan sinulle palkanmaksun jälkeen.

 

TUNTILISTOJEN PALAUTUS
Limingan kunnan kirjaston postilaatikko (Meijerintien varressa, kirjaston kohdalla) TAI

Limingan 4H-yhdistyksen postilaatikko kirjaston lehtisalissa (kirjaston aukioloaikoina)

 

Yrityksessä kesäsetelillä työskenteleville

Sovi työnantajasi kanssa työsopimukseen ja perehdyttämiseen liittyvissä asioissa. Toimita verokorttisi ja täytetty tunitlista yritykseen, sillä yritys maksaa palkkasi ja hakee kesäsetelin kunnalta työjaksosi jälkeen. Ongelma tilanteessa ole yhteydessä Raija Palsaan p. 0500 688 848.

 

4H-yrityksellä itsensä työllistäville

Tee suunnitelmat yrityksestäsi sekä yrityksen perustamis- ja ohjaajasopimukset. Palauta ne 4H-toimistolle ja ilmoita tilinumerosi. Muista huolehtia 4H-jäsenyys kuntoon. Ensimmäisen osan kesäsetelistä saat näitä vastaan. Toinen osa setelistä tulee kesän jälkeen toimitettuasi talous- ja toimintaraportin yrityksestäsi.

 

Mukavaa kesätyöjaksoa!

 

Pidä kiinni oikeuksistasi myös kesätöissä! Jos joku asia mietityttää, niin kesäduuni-info vastaa (touko-elokuun aikana) p. 0800 179 279.

Kurssi- ja kerhonohjaajia erilaisiin lasten ja nuorten harrasteisiin

Yhdistyksemme järjestää erilaisia harrastekursseja ja -kerhoja liminkalaisille lapsille ja nuorille läpi vuoden.

Mikäli olet vähintään 18-vuotias ja kiinnostunut ohjaustyöstä, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen liminka(at)4h.fi. Kerro hakemuksessa ainakin harrastuksistasi, osaamisestasi sekä oma ehdotuksesi kerhon tai kurssin teemasta.

 

Tiedustele yhdistyksestä myös työharjoittelu tai TET-paikkaa!

 

Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä p. 0400 803837 tai liminka(at)4h.fi pikimmiten!