Töitä

NUORTEN KESÄTYÖT JA KESÄSETELIT

 

KESÄTYÖHAKU päättyy 3.4.2018 klo 15.00. 
Kesätöitä ja kesäseteleitä voivat hakea vuonna 2002 syntyneet liminkalaiset nuoret.

 

KESÄTYÖT KUNNAN ERI TOIMIPISTEISSÄ

Työjakso kestää pääasiassa 2 viikkoa, työaika 5 h/pv. Palkka 280 €/ 2 viikkoa. Kesätyöntekijöitä sijoitetaan mm. puutarha-, siivous-, keittiö- ja ohjaustehtäviin sekä avustaviin tehtäviin päiväkoteihin ja vanhustyöhön.

Täytä ja lähetä sähköinen kesätyöpaikkahakemus täältä

Tiedustelut:
Aino-Maria Niemelä                                     
aino-maria.niemela@liminka.fi
p. 044 4973648                                      

 

KESÄSETELI YRITYKSEEN

Limingan kunta tukee yrityksiä liminkalaisen nuoren työllistämisessä. 
Tuki on 200 €, työaika vähintään 2 viikkoa. Nuorelle käteen jäävä nettopalkka on oltava vähintään 280 €. Tukipäätöksiä tehdään hakemusten saapumisjärjestyksessä.

Saatuasi työpaikan, toimita Kesäseteli yritykseen -lomake täytettynä os. Limingan kunta / Raija Palsa, Iivarinpolku 6, 91900 Liminka. Tulosta Kesäseteli yritykseen -hakemus täältä.

Tiedustelut:
Raija Palsa
raija.palsa@liminka.fi
p. 0500 688848

 

KESÄSETELI 4H-YRITYKSEN PERUSTAMISEEN

Limingan kunta ja 4H-yhdistys yhteistyössä järjestävät mahdollisuuden kokeilla yrittäjyyttä kesäyrittäjyystuella, joka on 280 € / nuori.
Tuen saanut nuori perustaa oman yrityksen, jolla hän työllistää itsensä.

Kesäyrittäjät osallistuvat 4H-yhdistyksen järjestämälle yrittäjäkurssille huhtikuussa. Perustamisilmoituksen tehneelle nuorelle Limingan kunta maksaa alkurahoitukseksi 140 € ja kesän loputtua 140 €, kun raportti kesäyrityksestä (myynti vähintään 100 € ja työaika vähintään 50h) toimitetaan 4H-yhdistykseen.

Kesäseteli yrityksen perustamiseen täältä.

Tiedustelut:
Anitta Heikkinen 
liminka@4h.fi 
p. 0400 803837

Hakemukset saat myös kunnantalon neuvonnasta (palautetaan myös kunnantalon neuvontaan) os. Iivarinpolku 6, 91900 Liminka.

Maksutun kesäduunari-info

Ohje kesätyöntekijöille

 

Kunnan kesätöihin tulevat

Jos et ole ollut kesätyöinfossa, niin sovi Anitan (p. 0400 803837) kanssa milloin voit käydä kirjastolla tekemässä työsopimuksen!

Tuntilista ja verokortti

  • Täydennä tuntilistaa koko kesätyöjakson ajan: merkitse siihen kaikki tekemäsi työtunnit ja mahdolliset sairauspäivät (sairaslomatodistus liitteeksi).
  • Lopuksi pyydä tuntilistaan esimiehesi kuittaus ja palauta se 4H:n toimistoon- tarkista että kirjoitat tuntilistaan myös tilinumerosi selvällä käsialalla!
  • Huomioi, että tuntilistaasi pyytämäsi palaute siirtyy työtodistukseen, jos se on positiivista.
  • Jos et toimittanut verokorttia kesätyöinfossa, toimita se ennen palkanmaksua 4H-toimistolle!
  • Palkkaa ei voida maksaa ilman verokorttia, tuntilistaa tai tilinumeroa! Palkanmaksupäivät ovat 30.6., 15.7., 31.7., 15.8., 31.8. TUNTILISTAT ja muut palkanmaksuun liittyvät tiedot pitää olla 4H-toimistolla 8 PÄIVÄÄ ennen palkanmaksupäivää.
  • Sairastumisesta työaikana tai työtapaturmasta on viipymättä ilmoitettava omalle esimiehelle. Sairaslomalta saa 50% palkasta, jos työkyvyttömyydestä on lääkärin tai sairaanhoitajan todistus. Liitä todistus tuntilistaan!

Muut tärkeät paperit

  • Palkkalaskelma tulee s-postilla työsopimuksessa olevaan sähköpostiosoitteeseen, kun olet toimittanut kaikki tarpeelliset tiedot 4H-toimistolle.
  • Työtodistus ja verokortti postitetaan sinulle palkanmaksun jälkeen.

 

TUNTILISTOJEN PALAUTUS
Limingan kunnan kirjaston postilaatikko (Meijerintien varressa, kirjaston kohdalla) TAI

Limingan 4H-yhdistyksen postilaatikko kirjaston lehtisalissa (kirjaston aukioloaikoina)

 

Yrityksessä kesäsetelillä työskenteleville

Sovi työnantajasi kanssa työsopimukseen ja perehdyttämiseen liittyvistä asioista. Toimita verokorttisi ja täytetty tunitlista yritykseen, sillä yritys maksaa palkkasi ja hakee kesäsetelin kunnalta työjaksosi jälkeen. Ongelma tilanteessa ole yhteydessä Raija Palsaan p. 0500 688 848.

 

4H-yrityksellä itsensä työllistäville

Tee suunnitelmat yrityksestäsi sekä yrityksen perustamis- ja ohjaajasopimukset. Palauta ne 4H-toimistolle ja ilmoita tilinumerosi. Muista huolehtia 4H-jäsenyys kuntoon. Ensimmäisen osan kesäsetelistä saat näitä vastaan. Toinen osa setelistä tulee kesän jälkeen toimitettuasi talous- ja toimintaraportin yrityksestäsi.

 

Mukavaa kesätyöjaksoa!

 

Pidä kiinni oikeuksistasi myös kesätöissä! Jos joku asia mietityttää, niin kesäduuni-info vastaa (touko-elokuun aikana) p. 0800 179 279.

Kurssi- ja kerhonohjaajia erilaisiin lasten ja nuorten harrasteisiin

Yhdistyksemme järjestää erilaisia harrastekursseja ja -kerhoja liminkalaisille lapsille ja nuorille läpi vuoden.

Mikäli olet vähintään 18-vuotias ja kiinnostunut ohjaustyöstä, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen liminka(at)4h.fi. Kerro hakemuksessa ainakin harrastuksistasi, osaamisestasi sekä oma ehdotuksesi kerhon tai kurssin teemasta.

 

Tiedustele yhdistyksestä myös työharjoittelu tai TET-paikkaa!

 

Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä p. 0400 803837 tai liminka(at)4h.fi pikimmiten!